MENU

Ik ben gewoon te ijdel voor een bril!

José de Gooijer, 49 jaar, huisvrouw. Ging van -3 naar 0.

“Wonderlijk. Zo ervaar ik het dat ik nu altijd, waar en wanneer dan ook, scherp zie. Ik droeg altijd lenzen, maar dat was lang niet altijd optimaal. Ik had veel last van rode ogen en moest dan mijn bril dragen. Zeer tegen mijn zin, want ik vind een bril nu eenmaal erg onprettig en vind het – eerlijk is eerlijk – ook niet leuk staan. Sommigen hebben misschien een echt ‘brillengezicht’, maar mij staat zo’n ding niet goed. Het was dan ook altijd een gedwongen keuze waar ik me niet prettig bij voelde. Toen ik echt last van mijn lenzen kreeg en een jaar lang een bril op moest, kreeg ik de brochure van Het Ooglasercentrum onder ogen. Ik heb toen vrij resoluut besloten om mijn ogen te laten laseren. En daar ben ik nog iedere dag blij om.

De behandeling viel me erg mee en het resultaat is nóg beter dan ik ooit had durven dromen. Ook het herstel van mijn ogen ging heel vlot. De eerste dagen had ik nergens last van, alleen na het verwijderen van de beschermlens had ik flink last van mijn ogen. Gelukkig was dat na één dag over. Na vier dagen kon ik al zonder irritatie scherp zien. Wat een fantastische ervaring.

De behandeling in Het Ooglasercentrum was heel prettig. Niet alleen was iedereen even aardig voor me, ik kreeg ook alle informatie die ik nodig had om bewust te kunnen kiezen voor een ooglaserbehandeling. Eerlijk en open, zodat ik echt wist wat me te wachten stond. De nazorg is in één woord geweldig. Ik heb nog een keer last van mijn ogen gehad en mocht toen na één telefoontje direct langskomen. Er bleek gelukkig niets aan de hand te zijn, maar het is toch wel erg fijn dat ze direct voor je klaarstaan. Ik had het echt jaren eerder moeten doen en kan het iedereen die van dat ‘gedoe’ met lenzen of bril af wil, van harte aanbevelen.”

Meer vragen

Meer ervaringen