MENU

Team

De behandelingen in Het Ooglasercentrum worden uitgevoerd door drie ervaren specialisten: Tom Bakx, Leo Vrij en  Ali al Dulaimi. Naast hun werkzaamheden bij Het Ooglasercentrum zijn een aantal van hen ook verbonden aan de Ziekenhuisgroep Twente(ZGT), locatie Hengelo en werkzaam bij de Stichting Oogheelkundig Medisch Centrum Twente (Twents Oogpunt). Samen voeren zij al jarenlang een aanzienlijk deel van alle oogoperaties in de regio Twente uit en zelfs 100% van de refractieve ingrepen, zoals de ooglaserbehandeling.

Met deze ruime ervaring hebben onze specialisten dus een reputatie hoog te houden. Het spreekt voor zich dat zij het belangrijk vinden om u in technisch opzicht een volmaakte ooglaserbehandeling aan te bieden. Ook voor en na de behandeling nemen zij graag alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Onze specialisten zijn aangesloten bij de American Society of Refractive and Cataract Surgery (ASRCS) en Het Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie, dat is opgericht als werkgroep van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) in 1997.